28.-30.05.2018
Zor Alef: Mikä karma on, ja miten siihen voi vaikuttaa?
Sääntöjä ja harjoituksia karmisten ja energeettisten rasitteiden muuntamiseksi
Tapahtuman sivut Facebookissa

Olemme jo ehtineet tottumaan sanaan "karma", näyttää siltä, että se on jäämässä arkikieleemme. Mitä vaan tekisimme ja mitä tahansa tapahtuisi aina voisi sanoa: "Tämä on karma". Oletko joskus epäillyt, onko sellainen väistämätön kohtalo oikeasti olemassa? Mitä se karma oikeastaan on? Kävikö sinun mielessä ajatus, että omaan karmaan ehkä olisi mahdollista vaikuttaa?

Eheä Oppi Ry järjestää seminaarin, joka laittaa karman sille kuuluvalle paikalle.

Seminaari + Pyhä Terapia

Katajanokalla Helsingissä

Pe 18.05. 17.00-21.30
La 19.05. 17.00-21.30
Su 20.05. 17.00-21.30

Seminaari tulkataan suomeksi

Tule kuuntelemaan yhtä aikamme vaikuttavimpia mystikoita ja kokemaan ainutlaatuinen esoteerinen terapia!

Paikkoja on rajoitetusti, varmistaaksesi pääsyn ilmoittaudu pian.

Tilaisuuden järjestää Eheä Oppi Ry osoitteessa Katajanokanlaituri 4, K6, 2.krs, 00160 Helsinki.

Hinta:
3 seminaari-iltaa ja 3 Pyhää Terapiaa yhteishintaan 220€ tai erikseen seminaari 100€/3pv

Ilmoittautuminen puhelimitse: 0505951338
Ilmoittautuminen sähköpostitse: info@eheaoppi.fi


Lisätietoja: Esite suomeksi PDF-muodossa
Esite venäjäksi PDF-muodossa
Maksu tilille Eheä Oppi Ry, FI45 5790 4320 0148 84 tai paikan päällä.
Yksi aikojemme arvostetuimpia esoteerisia mystikkoja, Zor Alef, on tulossa Suomeen pitämään kolmipäiväisen seminaarin aiheesta Mitä karma on, ja mitä sille voi tehdä?. Zor on siinä mielessä ainutlaatuinen, että hänestä on tullut tunnettu henkinen opettaja ja julkaistu kirjailija jo 14-vuotiaana. Häntä kuunnellaan mielenkiinnolla sekä ortodoksisessa kirkossa että sufilaisissa, hindulaisissa, taolaisissa ja buddhalaisissa seuroissa.

Moni avomielinen psykoterapeutti on saanut häneltä toimivat opetukset ja neuvot, joilla pystyivät parantamaan oman työnsä syvyyttä.

Elämme tieteellisen paradigman ajassa, mutta ikuisen viisauden opit ovat yhtä ajankohtaisia nyt kuin tuhansia vuosia sitten.

Ne eivät ole New Age-hypeä vaan syvää, tarkkaa mystistä tiedettä, filosofiaa, taidetta ja henkistä kokemusta yhtenäisessä kokonaisuudessa.

Zor on ihminen joka ei pelkää sanoa tietävänsä mikä on ihmisille hyväksi. Hän uskaltaa elää tämän tietonsa mukaan ja onkin omistanut elämänsä suurimmalle ihmiskunnan unelmalle - harmoniselle ja tasapainoiselle henkisten arvojen ja hyveiden mukaan elävälle yhteiskunnalle, ja aloitamme itsestämme, omasta perheestämme ja lähipiiristä.

Vaikka kukaan ei voi omistaa totuutta ja on mahdotonta tietää mikä on totuus kokonaisuudessaan, sitä kuitenkin janotaan, kaivataan ja siihen pyritään saamaan pientä kosketusta.

Nämä kosketukset ovat ihmisten elämän suurimpia hetkiä.

Tule saamaan tietoa Karmisesta puhdistumisesta ja oppimaan sääntöjä ja harjoituksia karmisten ja energeettisten rasitteiden muuntamiseksi.

Seminaarin aikana
- pohdiskellaan Pythagoraan Kultasten Runojen ja Bhagavad Gitan lainausten merkitystä
- saadaan tietoa kvintessensiaalisesta tekojen ja toiminnan elävöittämisestä
- oivalletaan, milloin karma syntyy
- saadaan avaimet itsenäistä karmista transformaatiota varten

Luennoitsijana on Henkinen Opettaja ja tunnettu parantaja, kirjailija-mystikko Zor Alef.

Käyttäkää mahdollisuutta vastaanottaa henkiseen sisäpiiriin kuuluvaa viisautta, jota esitetään symbolisesti tarkassa ja ymmärrettävässä muodossa.

Seminaaripäivien lopuksi Zor järjestää myös Pyhän Terapian, ainutlaatuisen terapiamuodon joka perustuu tietoiseen sanan ja äänen käyttöön ja sisältää ainutlaatuisia rukouksia monista esoteerisista perinteistä - myös alkuperäiskielillä. Terapian aikana sanan parantava voima raottaa turvallisesti alitajunnan ja henkisen todellisuuden portteja ja harmonisoi tuntuvasti psyykkisen energian kulkua.

Lisätietoa ja valmistautumisohjeet Pyhään Terapiaan

Terapia on ryhmäterapia, jossa Zor Alef laulaa voimallisella äänellä vanhoja mantroja ja rukouksia jotka aktivoivat sieluamme, mieltämme ja energeettistä kehoamme. Nukahtaminen Pyhän Terapian aikana on sallittua. Se, ymmärrämmekö kieliä joilla Zor mantroja ja rukouksia lausuu, ei ole tärkeää, terapia toimii, ymmärrämmepä sanoja tai emme.

Ennen Pyhän Terapian alkua juomme yrttiteen joka on valmistettu terapian toimintaa silmälläpitäen. Juuri ennen kuin Zor aloittaa Pyhän Terapian, teemme hengitysharjoituksia ja lausumme Alkuperäisen Luonnon formulan, ja Harmonium Mixtorum-formulan, varmistaaksemme kaikkien solujemme valmiuden vastaanottamaan äänen voimalla välittyvää parannusta.

Terapia tehdään pimeässä huoneessa, ja ainoana valona toimivat kolme mehiläisvahakynttilää - Zorin aloittaessa laulun, silmät laitetaan kiinni ja avataan kun hän on lopettanut.

Terapian loputtua on parin minuutin täysi hiljaisuus, jonka jäkeen venyttelemme käsiä tehden Ibiksen Siivet-nimisen dynaamisen harjoituksen, jonka Zor näyttää, tämän jälkeen on lyhyt selvitys mahdollisesti heränneistä kysymyksistä, joihin Zor vastaa nopeaan tahtiin ennenkuin koko ilta on ohi.

Pyhä Terapia on ainutlaatuinen henkinen parantava praktiikka, jota käytettiin muinais-Egyptissä, muinais-Kreikassa ja Roomassa. Pyhässä Terapiassa päävälineenä toimii sana melodisen terapeuttisen tekstin muodossa, jolla on vahva harmonisoiva vaikutus. Zor Alefin kokemuksen mukaan 95% Pyhään Terapiaan osallistuvista on saanut helpotusta ja apua eritasoisiin ongelmiin ja vaivoihin.


Zor Alef on venäläis-bulgarialainen henkinen kirjailija, opettaja ja parantaja.
Hän on opettanut esoteerista tietoa 14 vuotiaasta lähtien ja vastaanottanut yli 3000 potilasta. Venäjänkielellä hänen kirjoituksiaan on julkaistu yhdeksän kirjan verran joista tunnetuimpia ovat "Vastauksia vihkiytymättömille", "Pyhä Terapia" ja "Olla".

Hänen perustamansa Eheän Opin koulu tarjoaa järjestelmällistä opetusta, joka on seuraavien oppien henkinen ja filosofinen synteesi:

- hermetismi
- esoteerinen kristinusko
- esoteerinen juutalaisuus (kabbala)
- esoteerinen islam (sufilaisuus)
- esoteerinen buddhalaisuus
- hindulaisuus
- taolaisuus