15.-17.11.2014
Zor Alef: UNIJOOGA
Tapahtuman sivut Facebookissa

15.-17. marraskuuta 2014 - Zor Alef - Unijooga-seminaari ja Pyhä Terapia

Minä Olen Keskuksessa, Hämeentie 68, Helsinki

La 15.11. 18.00-22.00
Su 16.11. 16.00-20.00
Ma 17.11. 17.00-21.00

Seminaari tulkataan suomeksi

Koska nukumme kolmasosan elämästämme, on luonnollista, että henkistä polkua kulkevat etsivät välineitä unen käyttämiseksi voiman ja selkeyden lähteenä. Kysymys ei ole pelkästään rentoutumisesta ja unen syvyydestä, vaan myös siitä, miten uni auttaa meitä huomaamaan ja kasvattamaan kokemustamme alkuperäisestä olemuksestamme. Unijooga tarjoaa käytännöllisiä ja toimivia välineitä sitä varten.

Kiinnostaako sinua, mitä tavallinen uni kätkee sisäänsä, miten uni voi toimia psyyken parantajana, mitä yhteistä unella ja kuolemalla on ja miten Unijoogaa harjoitetaan?

Tervetuloa kuuntelemaan mystikko-kirjailija Zor Alefia, joka on yksi suurimpia nykyajan parantajia ja esoteerisen tiedon välittäjiä.

Samalla kannattaa myös ottaa osaa ainutlaatuiseen terapiamuotoon: Pyhä Terapia perustuu tietoiseen sanan ja äänen käyttöön ja sisältää ainutlaatuisia rukouksia monista esoteerisista perinteistä - myös alkuperäiskielillä. Terapian aikana sanan parantava voima raottaa turvallisesti alitajunnan ja henkisen todellisuuden portteja ja harmonisoi tuntuvasti psyykkisen energian kulkua.

Seminaarista saat mukaasi kuvaukset harjoituksista, jotka auttavat sinua integroimaan luennoilla käsitellyn tiedon omaksi jokapäiväiseksi kokemukseksesi.

Lisätietoa ja valmistautumisohjeet Pyhään Terapiaan

Ota mukaan tyyny ja peitto tai huopa.

Pyhä Terapia suoritetaan makuuasennossa, luentosalin lattialla. Terapia on ryhmäterapia, jossa Zor Alef laulaa voimallisella äänellä vanhoja mantroja ja rukouksia jotka aktivoivat sielumme, mielemme ja kehomme sopukoita. Nukahtaminen Pyhän Terapian aikana on sallittua. Se, ymmärrämmekö kieliä joilla Zor mantroja ja rukouksia lausuu, ei ole tärkeää, terapia toimii, ymmärrämmepä sanoja tai emme.

Ennen Pyhän Terapian alkua juomme yrttiteen joka on valmistettu terapian toimintaa silmälläpitäen. Juuri ennen kuin Zor aloittaa Pyhän Terapian, teemme hengitysharjoituksia ja lausumme Alkuperäisen Luonnon formulan, ja Harmonium Mixtorum-formulan, varmistaaksemme kaikkien solujemme valmiuden vastaanottamaan äänen voimalla välittyvää parannusta.

Terapia tehdään pimeässä huoneessa, ja ainoana valona toimivat kolme mehiläisvahakynttilää - Zorin aloittaessa laulun, silmät laitetaan kiinni ja avataan kun hän on lopettanut.

Terapian loputtua on parin minuutin täysi hiljaisuus, jonka jäkeen venyttelemme käsiä tehden Ibiksen Siivet-nimisen dynaamisen harjoituksen, jonka Zor näyttää, tämän jälkeen on lyhyt selvitys mahdollisesti heränneistä kysymyksistä, joihin Zor vastaa nopeaan tahtiin ennenkuin koko ilta on ohi.

Pyhä Terapia on ainutlaatuinen henkinen parantava praktiikka, jota käytettiin muinais-Egyptissä, muinais-Kreikassa ja Roomassa. Pyhässä Terapiassa päävälineenä toimii Sana melodisen terapeuttisen tekstin muodossa, jolla on vahva harmonisoiva vaikutus. Zor Alefin kokemuksen mukaan 95% Pyhään Terapiaan osallistuvista on saanut helpotusta ja apua eritasoisiin ongelmiin ja vaivoihin.

Hinnat:
3 seminaari-iltaa ja 3 Pyhää Terapiaa yhteishintaan 220€ tai erikseen seminaari 90€/3pv (30€/pv),
Pyhä Terapia 150€/3pv.

Ilmoittautuminen puhelimitse: 040 370 3659 Esa
Lisätietoja: Esite PDF-muodossa

Maksu tilille Eheä Oppi Ry, FI45 5790 4320 0148 84 tai paikan päällä.

Zor Alef on venäläis-bulgarialainen henkinen kirjailija, opettaja ja parantaja.
Hän on opettanut esoteerista tietoa 14 vuotiaasta lähtien ja vastaanottanut yli 3000 potilasta. Venäjänkielellä hänen kirjoituksiaan on julkaistu yhdeksän kirjan verran joista tunnetuimpia ovat "Vastauksia vihkiytymättömille", "Pyhä Terapia" ja "Olla".

Hänen perustamansa Eheän Opin koulu tarjoaa järjestelmällistä opetusta, joka on seuraavien oppien henkinen ja filosofinen synteesi:

- hermetismi
- esoteerinen kristinusko
- esoteerinen juutalaisuus (kabbala)
- esoteerinen islam (sufilaisuus)
- esoteerinen buddhalaisuus
- hindulaisuus
- taolaisuus